Sorteer op:Houten zakmessen

Bedrukte houten zakmessen

Bedrukte houten zakmessen zijn een relatiegeschenk wat scoort bij een zeer grote doelgroep. Een houten zakmes is altijd handig om bij te hebben, helemaal als er een kampeeruitje, wandeling of natuuruitje op de planning staat. Daarnaast is een zakmes ook erg handig om in de keukenla te hebben. Er is altijd wel een schroef die moet worden aangedraaid of een fles wijn of blik wat moet worden opengemaakt. Een houten zakmes komt dus kortom altijd wel van pas. Door te kiezen voor een houten zakmes kiest u voor zowel kwaliteit als milieuvriendelijkheid. Doordat het zakmes een houten karakter heeft kan het tegen een stootje en blijft het lang mooi. Het zakmes is milieuvriendelijk doordat het hout vele malen makkelijker recyclebaar is.

Houten zakmessen met logo

Door de houten zakmessen met naam, tekst, logo en/of slogan te bedrukken kunt u de houten zakmessen makkelijk aanpassen aan uw wensen en personaliseren naar de huisstijl van uw bedrijf. U kunt ervoor kiezen om de zakmessen te laten bedrukken in prachtige kleuren. Daarnaast kan u er ook voor kiezen om de houten zakmessen te laten graveren. Dit is een druktechniek die een chique effect geeft en ontzettend lang mooi blijft. Door de houten zakmessen te laten bedrukken met naam, tekst, logo en/of slogan genereert u naast goodwill ook nog eens gemakkelijk naamsbekendheid. Iedere keer als het zakmes door uw relatie gebruikt wordt zal deze terugdenken aan uw bedrijf.

Houten zakmessen bestellen

Door houten zakmessen te bestellen heeft u een zeer multifunctioneel relatiegeschenk in handen. De bedrukte houten zakmessen zijn erg leuk als weggever op beurzen, evenementen, congressen en andere feesten. Daarnaast zijn de bedrukte houten zakmessen ook zeer geschikt om uit te delen aan uw medewerkers of als geschenk in een kerstpakket. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dat gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01