Sorteer op:Houten Vogelhuisjes

Bedrukte houten vogelhuisjes

Bedrukte houten vogelhuisjes is het perfecte relatiegeschenk voor iedere relatie die van vogels of lekker buiten zijn houdt. De bedrukte houten vogelhuisjes zijn specifiek erg leuk als uw bedrijf in de tuinbranche zit, iets met vogels, dieren of insecten doet of dieren liefhebbers als doelgroep heeft. Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan houten vogelhuisjes. Zo hebben wij een vogelhuiskit in het assortiment, maar ook een vogelhuisje inclusief verf en een kwastje om zelf te decoreren. Verder kunt u ook nog kiezen voor een zeer origineel insectenhotel wat bij menig dieren liefhebber zeer in de smaak zal vallen.

Houten vogelhuisjes met logo

Door houten vogelhuisjes te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan kan u de houten vogelhuisjes gemakkelijk aanpassen aan uw wensen. U kunt de houten vogelhuisjes en het insectenhotel in diverse prachtige kleuren laten bedrukken waardoor u de producten perfect kan personaliseren. Door de houten vogelhuisjes te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan genereert u gemakkelijk naamsbekendheid. Iedere keer als uw relatie het vogelhuisje ziet wanneer deze bijvoorbeeld in deze tuin zit, zullen zij en hun omgeving worden herinnerd aan uw bedrijf. Bovendien kiest u door voor een houten vogelhuisje te kiezen ook nog eens voor een relatiegeschenk wat door zijn houten karakter tegen een stootje kan en daarnaast ook nog eens milieuvriendelijk is.

Houten vogelhuisjes bestellen

Door bedrukte houten vogelhuisjes te bestellen heeft u een relatiegeschenk in handen wat sowieso in de smaak zal vallen bij iedere relatie die van buiten zijn, dieren en natuur houdt. De houten vogelhuisjes zijn zeer geschikt als weggever op beurzen, feesten, evenementen en congressen. Daarnaast zijn de bedrukte houten vogelhuisjes ook erg leuk om bij een grote levering te doen aan een klant of om aan uw medewerkers weg te geven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01