Sorteer op:Houten voertuigen

De voertuigen uit het geschenkverpakkingen assortiment zijn allemaal geschenkverpakkingen voor wijnflessen. Met alle houten voertuigen kunnen wijnflessen verpakt worden. De houten voertuigen zien er prachtig uit en lijken totaal niet op verpakkingen voor wijnflessen. Dat is ook het leuke ervan. De voertuigen van hout kunt u gebruiken om uw relaties compleet te verrassen. Niemand zal verwachten dat het houten voertuig een verpakking is van de fles wijn. De geschenkverpakkingen voertuigen zijn geweldige relatiegeschenken voor wijnboeren om weg te geven aan de klant of het personeel.

De houten voertuig geschenkverpakkingen zijn ideale promotiemiddelen voor uw bedrijf. Een houten voertuig valt erg op waardoor de bedrukken die wij plaatsen nog meer tot zijn recht komt. Wij bedrukken het houten voertuig met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Ook uw promotietekst valt op het houten voertuig te bedrukken. Uw bedrukte voertuigen van hout zullen uw bedrijf onder de aandacht brengen en nieuwe klanten trekken.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.houten-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01