Sorteer op:
Prijs op aanvraag

8340427035

Bekijk en berekenHouten tulpen

Bedrukte houten tulpen

Bedrukte houten tulpen zijn een ideaal promotiemiddel. Een bedrukte houten tulp is een typisch oer Hollands relatiegeschenk, en daarmee extra leuk voor buitenlandse relaties. Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit diverse houten tulpen relatiegeschenken. Zo kan u kiezen uit houten tulpen flessenopeners, balpennen, potloden en houten tulpen in een potje. Doordat de producten zijn gemaakt van hout stralen zij kwaliteit en klasse uit. Daarnaast blijven de houten tulpen lang mooi en kunnen zij door hun houten karakter tegen een stootje.

Houten tulpen met logo

U kunt de houten tulpen laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de houten tulpen te laten bedrukken bij HSG Promotions kan u deze helemaal personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. Door de houten tulpen te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan zet u uw bedrijf gemakkelijk in het zonnetje en daarmee genereert u gemakkelijk naamsbekendheid. De bedrukking op de houten tulp valt erg op waardoor u bij ieder gebruik van de tulp op zal vallen bij uw relaties. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!

Houten tulpen bestellen

Door bedrukte houten tulpen te laten bedrukken laat uw bedrijf een fleurige indruk achter bij iedere ontvanger van een houten tulp. De houten tulp zijn erg leuk om uit te delen op festivals, beurzen, congressen en andere evenementen. Daarnaast zijn de houten tulpen ook erg leuk om mee te brengen of op te sturen als presentje voor uw buitenlandse relaties. Daarnaast zijn de bedrukt houten tulpen ook zeer geschikt om bij een grote levering aan een klant te doen. Ten slotte zijn de bedrukte houten tulpen ideaal om die ene relatie te bedanken voor het begin van een fijne samenwerking, of juist voor het einde ervan. De mogelijkheden zijn eindeloos!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01