Houten honkbalknuppel

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: 703006

Honkbal is één van de meeste gespeelde sporten ter wereld. Het is een teamsport waarbij een bal wordt gebruikt. Deze wordt weggeslagen door de honkbalknuppel, ook wel honkbalbat genoemd. Aan het eind van de knuppel zit een verbreding welke voorkomt dat de bat uit de hand glijdt. Aan de andere kant van de knuppel zit een geleidelijke verbreding die ervoor zorgt dat de bal heel hard weggeslagen kan worden.

De honkbal knuppel van zowel bedrukt als onbedrukt altijd zeer goed in de smaak bij mensen. Bij HSG kunt u de knuppel laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, slogan of bedrijfsnaam. Hierdoor is de bedrukte of gegraveerde knuppel een heel goed relatiegeschenk. De ontvangers zullen heel erg blij zijn met dit sportieve en exclusieve cadeau. Voorbeelden van ontvangers zijn, relaties, (potentiële) klanten of personeel. De klanten zullen tevreden blijven, de relaties zullen onderhouden worden en het personeel zal blij zijn met dit honkbal bat.
De houten knuppel is leverbaar in 3 verschillende versies met verschillende kleuren: rood/zilver, houtkleur/ rood en een hele knuppel in houtkleur. De eerste twee zijn te leveren in 28 inch, en de laatste: rood/houtkleur is leverbaar in 32 inch.


Als u nog vragen of opmerkingen heeft over onze honkbalknuppels of andere relatiegeschenken of promotiemiddelen kunt u terecht op onze site. Hier kunt u ook gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Bovendien kunt u hulp van onze werknemers vragen als u het geschikte houten geschenk nog niet heeft gevonden. Zij helpen u graag verder!
www.houten-relatiegeschenken.com
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01