Sorteer op:Houten sport artikelen

Bedrukte houten sportartikelen

Bedrukte houten sportartikelen zijn perfect voor iedere sportliefhebber. Het maakt niet uit of u in de sportbranche zit of u gewoon een sportief relatiegeschenk zoekt. Bij HSG Promotions gaat u sowieso vinden wat u zoekt. U heeft keuze uit een divers assortiment aan houten sportartikelen. Zo kan u onder andere kiezen uit een houten tafelvoetbalspel, een houten rackett & ball of een houten boemerang. Daarnaast kiest u met een houten sportartikelen relatiegeschenk ook nog eens voor kwaliteit. Een houten sportartikel is stevig en gaat lang mee.

Houten sportartikelen met logo

U kunt de houten sportartikelen laten voorzien van uw naam, tekst, logo en of/slogan. Hierdoor kunt u de houten sportartikelen helemaal aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. Bij HSG Promotions kan u zowel kiezen voor een reguliere bedrukking als een chique gravering. Bij een gravering wordt uw naam, tekst, logo en/of slogan met een laser in het hout gebrand. Deze manier van personaliseren geeft een chique effect. Een ander voordeel van deze manier van bedrukken is dat de bedrukking lang mooi blijft en deze net zo lang meegaat als het sportartikel meegaat. Een houten sportartikel is daarnaast ook ideaal om uw naamsbekendheid te vergroten. Waar u het houten sportartikel ook neer zet, uw naam, tekst, logo en of/slogan zal in het oog springen. Hierdoor genereert u naast naamsbekendheid ook nog eens goodwill.

Houten sportartikelen bestellen

Door houten sportartikelen te bestellen heeft u altijd een relatiegeschenk achter de hand wat leuk is voor jong en oud. Wie houdt er nou niet van om binnen of buiten lekker actief bezig te zijn? U kunt uw werknemers zeker blij maken met de bedrukte houten sportartikelen. Daarnaast zijn de houten sportartikelen ook erg leuk als u een sportdag organiseert. Verder is een sportief houten artikel ook zeer geschikt om bij een grote levering aan een klant te geven of om die ene relatie te bedanken voor het begin of einde van een fijne samenwerking.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01