Bureau Bowlingspel

Bureau Bowlingspel

€ 12,00

Artikelnummer: 1821

Nooit meer naar de bowlingbaan. Vanaf nu kunt u vanuit uw bureaustoel een leuk spelletje bowlen spelen. Met het houten bureau bowlingspel kunt u op uw werk of thuis van achter uw bureau uit tegen uw collega\'s of familie spelen. Het bureau bowlingspel van hout is niet alleen erg leuk om te spelen, maar geeft uw bureau een uitzonderlijk mooi uiterlijk. Bedrijven met veel kantoren en bureau\'s kunnen het houten bowlingspel als het ideale relatiegeschenk voor de klant of het personeel beschouwen.

Het houten bowlingspel is de blikvanger op elk kantoor, maar u kunt nog meer profijt hebben van het uiterlijk van het houten bowlingspel. Wij bedrukken uw bedrijfskenmerken of promotietekst op het bowlingspel van hout. Op deze manier maakt u met het bedrukte bureau bowlingspel van hout ook nog eens op een unieke manier reclame voor uw bedrijf. Denk aan de toekomst van uw bedrijf. Naamsbekendheid is een belangrijk aspect van zaken doen. Met het bedrukte houten bowlingspel kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf sterk laten stijgen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd terecht op onze website www.houten-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01