Houten Gordiaanse Knoop

Houten Gordiaanse Knoop

€ 1,27

Artikelnummer: 2243

De gordiaanse knoop van hout is een onontwarbare knoop die in de jaren van Alexander de Grote zijn oorsprong vind. De houten gordiaanse knoop kan volgens wetenschappers niet gelegd of ontknoopt worden, maar kunt u het tegendeel bewijzen? De houten gordiaanse knoop is een erg leuk geduldspel om weg te geven aan de zakelijke relaties, om die reden is de gordiaanse knoop van hout een erg populair relatiegeschenk bij bedrijven.

De houten gordiaanse knoop is een erg leuk relatiegeschenk waarmee u de vaardigheden van uw zakelijke relaties kunt testen, maar u kunt de gordiaanse knoop ook gebruiken als promotiemiddel voor uw bedrijf. Wij bedrukke de houten gordiaanse knopen met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Ook uw promotietekst kunnen wij op het relatiegeschenk bedrukken. De bedrukte gordiaanse knoop is een prachtig relatiegeschenk dat uw klanten en personeel absoluut tevreden houdt.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op onze website www.houten-relatiegeschenken.com of neem gerust contact op met een van onze medewerkers.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01