Sorteer op:
€ 10,25

A38-56-0501030

Bekijk en berekenHouten spelletjes

Durft u het aan? Speel nu de uitdagende houten spelletjes uit ons assortiment en daag een ander uit. Met de spelletjes van hout kunt u uw zakelijke en persoonlijke relatie optimaal verassen. De houten spelletjes relatiegeschenken zien er oogstrelend uit en zijn erg verleidelijk om te gebruiken. De houten spelletjes zijn uitermate geschikt voor mensen die van een uitdaging houden.

De houten spelletjes uit ons assortiment zijn allemaal te bedrukken of graveren met uw promotietekst. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf plaatsen wij op de spelletjes gemaakt van hout. Uw houten relatiegeschenken kunnen bedrukt optimaal gebruikt worden als promotiemiddel voor uw bedrijf. De bedrukte houten spelletjes zijn ideaal voor uw zakelijke relatie. Een houten spel geeft u en uw klant de mogelijkheid om even te ontspannen tijdens drukke werkdagen.

www.houten-relatiegeschenken.com heeft als doel iedereen gebruikt te laten maken van houten relatiegeschenken. Houten relatiegeschenken zien er mooi uit, kunnen milieuvriendelijk zijn en hebben een uniek karakter.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01