Houten hamer spel

Houten hamer spel

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: 1839

Kinderen hebben een grote fantasie en kunnen dat optimaal combineren met leerzame spelletjes. Met het houten hamer spel kunnen kinderen hun fantasie uiten en leren ze om te gaan met materialen zoals een hamer en spijkers. Wilt u de kinderen van uw klanten of personeel creativiteit bieden, geef dan het houten hamer spel weg als relatiegeschenk aan uw klanten of personeel.

Iets mooier dan een lerend kind is er niet, behalve dan een lerend kind bezig zien met een relatiegeschenk waar uw bedrijfskenmerken op bedrukt staan. Wij bieden u deze kans. Wij bedrukken uw bedrijfskenmerken op het houten hamer spel waardoor u uw bedrijf optimaal kunt promoten. U kunt met het bedrukte hamer spel van hout promotie maken voor uw bedrijf en de kinderen van uw klanten of personeel laten kennismaken met verschillende materialen. Ontwikkeling is belangrijk voor zowel een kind als voor uw bedrijf. Geef daarom het bedrukte houten hamer spel weg als relatiegeschenk en laat uw bedrijf van zijn beste kant zien.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op www.houten-relatiegeschenken.com of neem gerust contact op met een van onze medewerkers.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01