Tol met Ring

Tol met Ring

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: 2952

De houten tol met ring is een leuk, afleidend en ontspannend relatiegeschenk waarmee elke hardwerkende persoon even stoom kan afblazen. De tol met ring is een ideaal middel om stress tegen te gaan. De ring op de houten tol zorgt ervoor dat de tol harder kan spinnen dan een normale tol. De aandrijving van de houten tol met ring is een draadje dat aan de ring bevestigd zit. De houten tol met ring is een ideaal relatiegeschenk voor de klant of het personeel van uw bedrijf.

Reclame maken voor uw bedrijf kan gemakkelijk, snel en effectief. U hoeft alleen maar de houten tol met ring te laten bedrukken met uw bedrijfskenmerken en het weg te geven als relatiegeschenk. Wij bedrukken de houten tol met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf en kunnen ook uw promotietekst op de tol van hout plaatsen. Met de bedrukte houten tol met ring zal uw bedrijf bekender worden en dus meer klanten trekken.

Wij van www.houten-relatiegeschenken.com bedrukken uw houten relatiegeschenken voor een eerlijke prijs zodat u uw bedrijf optimaal kunt promoten.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01