Sorteer op:

Houten sleutelhangers

Iedereen gebruikt sleutels en maakt zijn of haar sleutel graag persoonlijk. Veel sleutels lijken op elkaar en zijn dus lastig van elkaar te onderscheiden. Om dit mogelijk te maken is de sleutelhanger verschenen. Ze zijn in alle vormen, maten en kleuren te vinden. Ook ons assortiment bevat vele verschillende houten sleutelhangers. Een houten sleutelhanger is een populair relatiegeschenk in de wereld van relatiegeschenken. Het is namelijk makkelijk om weg te geven en om te gebruiken.

Houten sleutelhangers trekken de aandacht van mensen. Mensen zijn van nature nieuwsgierig en willen weten wat er op een sleutelhanger staat. Wanneer u er voor kiest om een houten sleutelhanger te laten bedrukken en uit te delen, zorgt u er voor dat uw bedrijfsnaam of -logo op veel plekken zichtbaar wordt. Uw naamsbekendheid zal gegarandeerd stijgen. Een kans die uw bedrijf niet kan laten lopen.

Ons gehele assortiment van houten sleutelhangers is te vinden op www.houtenrelatiegeschenken.com. Bestel gemakkelijk en direct online!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01