Sorteer op:Houten pollepels

Bedrukte houten pollepels

Bedrukte houten pollepels zijn ideaal om uw bedrijf of organisatie op een smakelijke manier onder de aandacht te brengen. Een pollepel is een typische soort keukengerei wat iedereen op dagelijkse basis wel gebruikt. Een pollepel is namelijk ideaal om hygiënisch te proeven, roeren of koken zonder je handen te branden. Bij HSG Promotions heeft u keuze uit een ruim assortiment aan houten pollepels. Zo kan u kiezen uit pollepels van 20 centimeter, 28 centimeter en 35 centimeter. Houten pollepels zijn doordat ze gemaakt zijn van hout extra sterk. Ze kunnen daardoor tegen een stootje, gaan lang mee en stralen duurzaamheid uit.

Houten pollepels met logo

Door de houten pollepels te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan genereert u gemakkelijk en effectief naamsbekendheid. Een pollepel is een veelgebruikt middel in de keuken en zal dan ook veelvoudig gebruikt worden. Hierdoor komt uw naam, tekst, logo en/of slogan veelvoudig onder de aandacht en zal uw bedrijf blijven hangen bij uw relaties. U kunt de houten pollepels laten bedrukken tot wel 4 kleuren. Hierdoor kunt u de relatiegeschenken helemaal aanpassen aan uw wensen de huisstijl van uw bedrijf. Naast bedrukking heeft u ook nog de mogelijkheid tot een chique gravering. Uw logo of tekst wordt dan met behulp van een laserstraal in de pollepel gelaserd. Dit geeft een luxueuze uitstraling.

Houten pollepels bestellen

Door bedrukte houten pollepels heeft u altijd een functioneel promotiemiddel in handen. De bedrukte houten pollepels zijn erg leuk om weg te geven tijdens kook gerelateerde beurzen, evenementen, festivals en congressen. Daarnaast zijn de bedrukte houten pollepels ook erg leuk om bij een kerstpakket voor uw werknemers of relaties te doen. Ten slotte is het een zeer leuke weggever bij de verkoop van bijvoorbeeld een kookboek of ander kook gerelateerd artikel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis een digitale proefdruk aan!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01