Houten krijtset

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: 4264

Een potlood vormige houder waarin enkele krijtjes verstopt zitten. Een leuk cadeau voor kinderen. Door de aparte vorm van de houder wordt de aandacht getrokken. Men wil zien wat erin zit en wat het doet. De krijtset in potloodvorm heeft de afmetingen 3,8 bij 3,8 bij 13,5 centimeter. De krijtjes die erin zitten lijken op potloden maar schrijven als echte waskrijtjes. U kunt de was krijtset in potloodvorm gebruiken om mee te tekenen, schetsen of schrijven. Of u kunt hem gebruiken als een relatiegeschenk.


De houten krijt set in potloodvorm trekt de aandacht van kinderen en volwassenen. U kunt de houten krijtset in potloodvorm laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan zodat u een uniek houten krijtset in potloodvorm ontwerpt. U kunt het houten krijtsetje gebruiken op beurzen om uit te delen of op andere evenementen met voornamelijk kinderen. Het is ook een leuk relatiegeschenk voor in de kinderopvang of voor op scholen.


Wilt u meer informatie verkrijgen of een offerte opvragen? Ga dan naar www.houten-relatiegeschenken.com en vraag onze medewerkers naar de opties.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01