Sorteer op:

Houten krijtborden

Bedrukte houten krijtborden

Een bedrukt houten krijtbord is een zeer leuk en nostalgisch promotiemiddel wat geschikt is voor een grote doelgroep. Een bedrukt houten krijtbord is zowel leuk voor kinderen als volwassenen. Kinderen kunnen er al hun fantasie op kwijt en volwassenen kunnen het gebruiken als ‘to-do’ bord of om een leuke spreuk op te schrijven. HSG Promotions beschikt over een ruim assortiment aan houten krijtborden. Zo hebben we bedrukte krijtbord clips, grote houten schoolborden, kleine houten krijtbordjes en nog veel meer. Het krijt voor de krijtborden kunt u meteen bij ons mee bestellen zodat uw relatiegeschenk klaar is voor gebruik! Mocht u nou toch liever voor een houten whiteboard gaan hebben we die ook in het assortiment. Door hun houten karakter zijn de krijtborden stevig en kunnen ze tegen een stootje.

Houten krijtborden met logo

U kunt de houten krijtborden personaliseren door deze te bedrukken met uw naam, tekst, logo en of slogan. U kunt er op deze manier een uniek relatiegeschenk van de houten krijtborden maken. Naast goodwill genereert u door het bedrukken van houten krijtborden met uw logo ook nog eens eenvoudig naamsbekendheid. Iedereen die een blik werpt op uw bord zal uw naam, tekst, logo en/of slogan zien en uw bedrijf zal dan ook langer blijven hangen!

Houten krijtborden bestellen

Door een bedrukt houten krijtbord te bestellen heeft u een enorm veelzijdig promotiemiddel in handen. Zo is een bedrukt houten krijtbord is zeer geschikt om in uw horeca aangelegenheid te hangen. Daarnaast zijn de budget houten krijtborden ook erg leuk om weg te geven op beurzen en evenementen of om ze weg te geven aan uw relaties of de kinderen van uw relaties. Daarnaast zijn de bedrukte krijtborden ook zeer geschikt om op te hangen op uw eigen kantoor. Verder zijn de krijtborden vanwege hun veelzijdigheid ook erg leuk als eindejaarsgeschenk of in een kerstpakket. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu een gratis digitale proefdruk aan!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01