Sorteer op:
Prijs op aanvraag

700.0100.140

Bekijk en berekenHouten klompen

Bedrukte houten klompen

Bedrukte houten klompen zijn een oer-hollands relatiegeschenk als uw bedrijf of organisatie veel zaken in het buitenland doet. Bedrukte houten klompen zijn perfect om aan uw zakenpartners of internationale relaties te geven en zal dan ook bij iedereen in de smaak vallen. HSG Promotions heeft een uitgebreid assortiment aan bedrukte houten klompen. Zo hebben we houten klompen sleutelhangers, houten klompen magneten, diverse maten houten klompen om aan de muur te hangen of ergens neer te zetten en houten klompen spaarpotten. Maar ook houten klompen op een potlood, een klompen puntenslijper en houten klompen corsages behoren tot de vele mogelijkheden.

Houten klompen met logo

U kunt de houten klompen nog persoonlijker maken door deze te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de houten klompen te bedrukken geeft u een persoonlijk tintje aan de klompen en kan u deze helemaal aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. Door houten klompen met logo cadeau te geven geeft u een origineel relatiegeschenk wat ook nog eens typerend is voor Nederland. Hierdoor zal uw organisatie langer blijven hangen bij uw relaties. Daarnaast genereert u gemakkelijk naamsbekendheid doordat een typisch Nederlands geschenk opvalt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan.

Houten klompen bestellen

Door bedrukte houten klompen te bestellen heeft u een origineel en uniek promotiemiddel in handen. Daarnaast is het ook nog eens een veelzijdig promotiemiddel. Bedrukte houten klompen zijn zeer geschikt als giveaway op beurzen en evenementen. Daarnaast zijn de bedrukte houten klompen ook erg leuk om mee te nemen als u op zakenreis naar het buitenland gaat, eventueel samen met een Nederlandse lekkernij. Verder zijn de houten klompen ook erg leuk om bij een levering te doen naar een klant. Ten slotte zijn de houten klompen ook erg leuk om uw eigen kantoor aan te kleden!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01