Houten telefoonhouder

Houten telefoonhouder

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: 1487

De houten telefoonhouder is gemaakt om vele soorten telefoons te houden. U kunt uw telefoon gewoon gebruiken wanneer hij in de houder is geplaatst. De houder is gemaakt van hout waardoor het tegen een stootje kan en lang mee gaat. Het design van de houten telefoon houder is zo gemaakt dat het op elk bureau of tafel kan staan. De telefoonhouder is voor telefoons of kan worden gebruikt als een relatiegeschenk.


Bijna iedereen heeft een mobiele telefoon. De meeste mensen leggen hun telefoon op hun bureau wat er onverzorgt uitziet. Met de houten telefoonhouder kunt u netjes uw telefoon opbergen. U kunt de telefoonhouder bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo zodat u de houten telefoonhouder geheel naar u smaak optimaliseert. De telefoonhouder is geschikt voor op kantoor, uw bureau of elke andere plek waar u uw telefoon netjes kwijt wilt. De afmetingen van de telefoonhouder zijn 8,5 bij 7 bij 9 centimeter.


Heeft u nog vragen over de houten telefoonhouder. Dan helpen de medewerkers van www.houten-relatiegeschenken.com u graag verder!
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01