Sorteer op:Houten horloges

Bedrukte houten horloges

Bedrukte houten horloges zijn een perfecte manier om uw bedrijf veelvuldig te laten opvallen en een relatie oprecht blij te maken met een geschenk. Horloges zijn gebruiksvoorwerpen die iedereen in het dagelijks leven wel gebruikt. Een bedrukt houten horloge is dan ook een geschenk wat voor bijna iedere doelgroep geschikt is. Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit diverse houten horloges. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen uit een schitterend houten horloge met een quartz uurwerk. Naast dat een bedrukt houten horloge een zeer stijlvol cadeau is laat u door het recyclebare karakter van het horloge ook nog eens zien dat u milieuvriendelijk opereert en rekening houdt met de toekomst van de aarde!

Houten horloges met logo

Een houten horloge met logo is precies te personaliseren naar uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. Zo kan u bij een bedrukt houten horloge kiezen voor een lasergravure. Bij deze techniek wordt het houten horloge gepersonaliseerd door uw naam, tekst, slogan en/of logo in het houten horloge te laseren. Deze manier van personaliseren geeft een chique effect. Naast dat u uw relatie blij maakt met een mooi geschenk genereert u op deze manier ook nog eens extra naamsbekendheid. Iedere keer dat de ontvanger op het horloge kijkt zal hij worden herinnert aan uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!

Houten horloges met bedrukking

Houten horloges met bedrukking is zeer geschikt om te schenken bij diverse gelegenheden. Een bedrukt houten horloge is bijvoorbeeld zeer geschikt om aan uw medewerkers of relaties te schenken als eindejaarsgeschenk. Verder is een bedrukte houten horloge ook zeer geschikt om aan een relatie te schenken om hem te bedanken voor een grote bestelling, het begin van een samenwerking te vieren of om een succesvolle samenwerking goed af te sluiten. Daarnaast is een bedrukt houten horloge ook zeer geschikt om aan medewerkers te schenken die uw bedrijf vertegenwoordigen bij klanten of relaties zodat zij representatief voor de dag komen.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01