Sorteer op:Houten geschenkverpakkingen

Bedrukte houten geschenkverpakkingen

Bedrukte hout geschenkverpakkingen zijn perfect om relatiegeschenken in te verpakken. Een product wordt namelijk pas echt onthouden met een opvallende verpakking. HSG Promotions heeft een ruim assortiment aan houten geschenkverpakkingen. U heeft bijvoorbeeld keuze uit bedrukte houten geschenkdozen met een natuurlijke finish en een geflambeerde finish. Een bedrukte houten geschenkverpakking is ideaal omdat hij tegen een stootje kan door haar houten karakter en daarnaast ook nog eens recyclebaar is. De geschenkverpakkingen zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld wijn, kaas, chocola, bier, zeep of andere luxe producten in te doen!

Houten geschenkverpakkingen met logo

Door uw houten geschenkverpakkingen te bedrukken met uw naam, tekst en/of logo krijgt uw houten geschenkverpakking een exclusieve uitstraling. U kunt de houten geschenkverpakking helemaal personaliseren naar uw wensen en deze zo aan laten sluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. U kunt de houten geschenkverpakkingen laten bedrukken tot wel 4 kleuren. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om de verpakking te laten personaliseren door middel van een chique gravure. Bij deze techniek wordt uw naam, tekst en/of logo in het hout gelaserd. Verder is er ook de mogelijkheid om de houten geschenkverpakkingen onbedrukt te laten.

Houten geschenkverpakkingen bedrukken

Het bedrukken van houten geschenkverpakkingen zorgt er voor dat uw geschenk op zal vallen tussen de standaard relatiegeschenken. De bedrukte houtengeschenkverpakkingen met een lekkernij of ander geschenk zijn zeer bruikbaar om uw relaties te bedanken voor een fijne samenwerking of het succesvolle einde ervan. Als u in de wijnhandel zit zijn houten geschenkverpakkingen echter ook erg leuk om in de winkel bij wijn of bier te verkopen. Maar de houten bedrukte geschenkverpakkingen zijn ook passend om te vullen met een eindejaarsgeschenk en deze vervolgens te schenken aan uw relaties of medewerkers. Ten slotte is een bedrukte houten geschenkverpakking ook een zeer geschikt en origineel middel om de aandacht te trekken voor een product of een nieuwe dienst. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01