Houten kalender

Houten kalender

€ 9,05

Artikelnummer: 2501

Van een onduidelijk houten plaatje met zwarte vlekken naar een aparte leesbare kalender. De houten kalender vormt de cijfers 1 tot en met 31 doormiddel van het bandje dat om de houten staaf zit. Deze aparte, unieke en leuke kalender is een echte eyecatcher omdat men op het eerste gezicht niet weet wat ze ervan moeten verwachten. Deze leuke gadget is gemakkelijk mee te nemen omdat het compact is. De afmetingen van de houten kalender zijn 40 bij 9 bij 1,5 centimeter. De kalender is leuk om te hebben of leuk om weg te geven als relatiegeschenk.


De houten kalender is te bedrukken met een promotionele tekst zodat u uw relaties met een gepersonaliseerd cadeau kunt verassen. U kunt de houten kalender ook bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. De houten kalender is een ideaal relatiegeschenk om uit te delen op beurzen of feesten omdat u er veel aandacht mee zult trekken en het weinig ruimte in beslag neemt.


Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op onze website www.houten-relatiegeschenken.com of neem contact op met een van onze medewerkers.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01