Sorteer op:Houten fotolijsten

Houten fotolijstjes

Houten fotolijstjes zijn al decennia lang te vinden in de Nederlandse huiskamers. Dit komt doordat deze lijsten tijdloos zijn. Ook passen de houten fotolijstjes in ieder interieur. Het maakt hierbij dus niet uit of u een moderne of wat klassiekere smaak heeft, want een houten fotolijst brengt overal de gezellige sfeer die u zoekt. Foto’s zijn er om met mensen te delen, om terug te denken aan de tijd en om te lachen. Een foto brengt emoties omhoog waar mensen gelukkig, blij of verdrietig van worden. Wij hebben een ruim assortiment aan houten fotolijstjes in vele vormen, maten en kleuren. Hierdoor is er voor elke ruimte wel een passende fotolijst te vinden. De fotolijstjes zijn geschikt voor bij u thuis, maar zijn zeker ook een mooie aanwinst voor een professionele omgeving. U kunt de fotolijstjes ophangen aan de muur of via de standaard plaatsen op bijvoorbeeld een bureau of salontafel. Een fotolijst is een mooi relatiegeschenk voor zowel jong als oud.

Fotolijsten bedrukken

Bij HSG Promotions kunnen alle houten fotolijsten bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst. Dit is erg leuk voor op kantoor of voor bij u thuis. De bedrukte fotolijstjes zijn ook geschikt om te laten zien op bijvoorbeeld beurzen of congressen. Een bedrukte fotolijst is een erg persoonlijk relatiegeschenk om weg te geven aan uw relaties, klanten en natuurlijk uw eigen personeel.

Houten fotolijstjes bestellen

De houten fotolijstjes kunt u makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. Bij ons op de website start uw zoektocht naar het perfecte fotolijstje. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01