Sorteer op:Houten Fluitjes

Bedrukte houten fluitjes

Bedrukte houten fluitjes zijn een van de beste relatiegeschenken om de aandacht van omstanders te trekken. Bij HSG Promotions hebben we verschillende bedrukte houten fluitjes, vooral voor relatiegeschenken voor natuur en vogel liefhebbers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben onder andere een prachtig houten vogelfluitje in het assortiment. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een watervogel fluit van keramiek. Het is simpel, doe wat water in de vogelfluit, laat iemand er op blazen en u zal een vogel horen zingen. Perfect voor iedere relatie die een groot liefhebber is van vogels of natuur!

Houten fluitjes met logo

Zet nu uw bedrijf extra in de spotlight door de houten fluitjes te bedrukken met uw naam, logo en/of tekst. Door de houten fluitjes te bedrukken met uw naam of logo kunt u de fluitjes helemaal personaliseren en aanpassen naar de huisstijl van uw bedrijf. U kunt de houten fluitjes tot wel 4 kleuren bedrukken. Bij sommige houten artikelen kunt u er zelfs voor kiezen om uw naamsbekendheid te vergroten via een chique gravering van uw naam, tekst en/of logo. Voor welke bedrukkingstechniek u ook kiest, uw bedrijf zal hoe dan ook extra opvallen.

Houten fluitjes bedrukken

Door houten fluitjes te bedrukken heeft u uitstekend promotiemateriaal in handen. U kunt de fluitjes op diverse gelegenheden aan uw relaties schenken. Zo kunt u medewerkers die van natuur en vogels een fluitje schenken. Daarnaast zijn de fluitjes ook zeer geschikt als promotiemateriaal voor beurzen en evenementen in de natuur en vogelbranche. Daarnaast zijn de bedrukte houten fluitjes ook perfect om te schenken aan relaties in de groenbranche bij een grote levering of om hen te bedanken voor een fijne samenwerking! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bestel dan nu een gratis digitale proefdruk!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01