Halve meter Bier Houder

Halve meter Bier Houder

€ 10,99

Artikelnummer: 7664

De halve meter bier houder van hout is een geweldige bierhouder voor al uw flessen bier. Nooit is bier meenemen zo gemakkelijk geweest als met de halve meter bier van hout. De houten halve meter bier biedt ruimte voor maarliefst 7 flessen bier. Of u je naar de kroeg, de bar, het werk, een date of je schoonmoeder gaat, je bent altijd goed uitgerust met de houten halve meter bier houder. De halve meter bier houder van hout is een geweldig relatiegeschenk voor horeca bedrijven om weg te geven aan de klant of het personeel.

De halve meter bier houder van hout biedt u de mogelijkheid aandacht te trekken van een grote doelgroep. Elke man zal jaloers naar je halve meter bier houder van hout kijken. De ideale situatie om reclame te maken voor uw bedrijf. Wij bedrukken de bedrijfskenmerken of promotietekst van uw bedrijf op de houten halve meter bier houder. Al de jaloerse jongens die naar de houten halve meter bier houder kijken zullen geïnteresseerd zijn naar uw bedrijfskenmerken.

Wij van www.houten-relatiegeschenken.com bieden u de mogelijkheid reclame te maken voor uw bedrijf met een geweldig houten relatiegeschenk.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01