Sorteer op:Houten dieren

Houten dieren bedrukken

Laat houten dieren bedrukken en vergroot uw naamsbekendheid binnen uw doelgroep en bij dierenliefhebbers. Wij hebben een uitgebreid assortiment, zo kunt u onder ander kiezen uit giraffes, poezen, ezels, hanen en olifanten. De houten dieren zijn duurzaam, milieuvriendelijk en zeer tijdloos. Dit straalt u, wanneer u een bedrukt houten dier geeft dan ook uit als bedrijf. Het speelgoed is geproduceerd uit hout en zijn daardoor erg stevig, kan tegen een stootje en gaat daarom ook veel langer mee. Naast dat de houten dieren zeer geschikt zijn als speelgoed zijn de producten ook zeer geschikt als relatiegeschenk.

Bedrukte houten dieren

U kunt de houten dieren helemaal personaliseren naar uw wensen door ze te bedrukken met uw naam, tekst en/of logo. Hierdoor kunt u zorgen dat het relatiegeschenk perfect aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf.  U kunt ondanks het feit dat het dier van hout is gemaakt het speelgoed bedrukken van 1 tot 4 kleuren. Daarnaast is er vanwege het houten karakter van het dier ook een mogelijkheid tot een chique gravering.  Door het houten dier te bedrukken met uw naam,tekst en/of logo valt deze extra op en genereert u dus ook nog eens extra naamsbekendheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!

Houten dieren bestellen

U kunt de houten dieren bestellen en inzetten voor een zeer divers scala aan gelegenheden. Zo zijn de houten dieren zeer geschikt als verjaardagscadeau voor een van de kinderen van uw relaties, sinterklaas of als een mooi kraamcadeau. Daarnaast zijn de bedrukte dieren door hun stevige karakter ideaal om bij een speelhoekje voor kinderen in uw bedrijf neer te leggen. De houten dieren zijn daarnaast ook zeer geschikt om bijvoorbeeld aan kinderen van een basisschool of kinderdagverblijf te schenken aan het einde van het schooljaar. Maar ook uw medewerkers zullen een bedrukt houten dier als cadeau voor hun kind zeer waarderen. Enthousiast geworden? Bestel dan nu online!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01