Sorteer op:

Houten clipjes

Bedrukte houten clipjes

Als u op zoek bent naar een functioneel en origineel relatiegeschenk zit u bij bedrukte houten clipjes helemaal goed. Daarnaast zijn de houten clipjes ook nog eens zeer duurzaam. De houten clipjes zijn ideaal als kaarthouder, folderhouder, fotostandaard, menukaarthouder of showroom aankleding. HSG Promotions heeft een ruim assortiment aan houten clipjes die u kunt bedrukken. Zo kan u kiezen uit diverse clipjes van bijvoorbeeld 7 cm, 4.5 cm, 2.5 cm of zelfs brede houten clipjes van 15 cm. Voor welk clipje u ook kiest, u weet zeker dat de clipjes veel gebruikt zullen worden. Dat is weer eens een keer wat anders dan een bedrukte pen of een bedrukt memoblok!

Houten clipjes bedrukken

U kunt de houten clipjes zo laten bedrukken met uw naam, tekst en/of logo dat ze precies aansluiten bij uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een subtiele bedrukking op een houten mini clip of voor een meer opvallende bedrukking op de platte en grote houten clip. U kunt daarnaast de clip tot wel 4 kleuren bedrukken. Mocht u nou echt een uniek relatiegeschenk willen geven kunt u er ook nog voor kiezen om de clip niet te laten bedrukken maar te laten graveren!

Houten clipjes bestellen

De houten clipjes zijn zeer geschikt om in te zetten op verschillende momenten. Zo kunt u de bedrukte houten clipjes bijvoorbeeld bijvoegen bij een grote levering om de klant te bedanken. De bedrukte clipjes zijn echter ook ideaal als kleinigheidje voor uw werknemers voor op het kantoor. Wanneer de ontvangers uw bedrukte houten clipjes zullen gebruiken zal de bedrukking door vele mensen gezien worden waardoor u eenvoudig naamsbekendheid genereert. U zet bovendien uw bedrijf op die manier door de duurzame houten clipjes milieuvriendelijk neer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01