Visitekaart etui

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: 2355

Compact, gemakkelijk en handig. De visitekaart etui heeft het allemaal. De visitekaart etui is gemaakt van hout waardoor het tegen een stootje kan en lang mee gaat. Een business visitekaart etui wordt gebruikt om uw visitekaartjes niet te verkreukelen als u ze ergens mee naar toe neemt. Zo komt u en uw bedrijf een stuk beter over. U kunt de visitekaart etui gebruiken als middel om uw visitekaartjes te redden of u kunt het gebruiken als een relatiegeschenk.


U kunt de visitekaart etui laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. U kunt er ook uw eigen bericht op plaatsen om zo het relatiegeschenk nog origineler te maken. De visitekaart etui is ook onbedrukt te bestellen. Een etui voor visite kaarten is gemakkelijk op evenementen omdat u zo uw visitekaartjes netjes en compact mee kunt nemen. De afmetingen van de visitekaart etui zijn 9,5 bij 7 bij 1 centimeter.


Voor meer informatie verwijs ik u naar de medewerkers van www.houten-relatiegeschenken.com. Zij zullen u zo snel mogelijk verder helpen.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01