Wijntrailer van Hout

\"\"

Wijntrailer
Artikelnr. :9681910

Een wijntrailer is niet alleen een prachtig kunstwerk. Ook is het een ideaal beschermkist voor uw wijnflessen. De bovenkant van de wijntrailer kan geopend worden waardoor een wijn fles geplaatst kan worden. In de achterkant van de wijn trailer van hout is aangepast om een wijnfles te plaatsen. De wijntrailer is een ideaal relatiegeschenk voor speciale relaties. Zowel de zakelijke als de persoonlijke relatie kan wel eens een geschenk gebruiken. De houten wijntrailer is vooral voor horeca bedrijven ideaal als relatiegeschenk.

De wijntrailer is te bedrukken of graveren met uw bedrijfskenmerken of promotietekst. Wij plaatsen uw bedrijfsnaam, slogan of logo op de wijntrailer van hout. De gegraveerde houten wijntrailer valt erg op waardoor uw bedrijf gezien en herkend zal worden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk stijgen wanneer de wijntrailer relatiegeschenk onder de ogen komt van het grotere publiek. Wij van www.houten-relatiegeschenken.com bieden de beste houten relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Wijntrailer van Hout? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01