Vogelvoederhuis op Poot

\"\"

Het Vogelvoederhuis op Poot  ziet er niet alleen prachtig uit, maar helpt vogels ook de winter door. Een zeer nuttig relatiegeschenk met een prachtig uiterlijk. De Vogelvoederhuis op Poot is voor elke tuinliefhebber een passend relatiegeschenk. Voor tuinbedrijven zijn de vogelvoederhuisjes de ideale relatiegeschenken om weg te geven aan de klant of het personeel.

Een vogelvoederhuis is te bedrukken met uw promotietekst. Wij personaliseren uw houten vogelvoederhuis met de kenmerken van uw bedrijf. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf plaatsen wij zichtbaar op de Vogelvoederhuis op Poot van hout. Wij van www.houten-relatiegeschenken.nl geven u de mogelijkheid om uw bedrijf optimaal te promoten met de bedrukte Vogelvoederhuis op Poot uit ons assortiment.

Klik hier voor het assortiment vogelhuisjes.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Vogelvoederhuis op Poot? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01