Snijplanken in Diverse Vormen

\"\"\"\"\"\"

DK22                                            DK24                                           DK18

\"\"\"\"\"\"

DK23                                             DK28                                          DK17

Snijplanken in diverse vormen
DK22-DK24-DK18-DK23-DK28-DK17

Houten snijplanken zijn ideaal te gebruiken in de keuken. Zowel voor groenten en fruit als voor vlees zijn houten snijplanken ideaal. Om uw keukenblad niet vies te maken is het erg gemakkelijk om een houten snijplank aan te schaffen. De snijplanken van hout zijn te verkrijgen is verschillende vormen. Elke vorm ziet er prachtig uit en is ideaal om weg te geven aan uw relaties. Koken zonder snijplank is als een vogel zonder vleugels. De houten snijplanken zijn geweldige relatiegeschenken voor alle horeca bedrijven.

De snijplanken in diverse vormen zijn te graveren met uw promotietekst. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf graveren wij in uw gekozen snijplank. De gegraveerde houten snijplank ziet er prachtig uit en zal uw naamsbekendheid doen stijgen. U kunt met de snijplanken in diverse vormen zowel uw bedrijf promoten als hygiënisch uw gerechten bereiden. De houten snijplanken van www.houten-relatiegeschenken.com zijn stuk voor stuk geweldige relatiegeschenken voor elk karakter.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Snijplanken in Diverse Vormen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01