Snijplank Set van Hout

\"\"

Houten Snijplank Set
DK30

De snijplank set van hout ziet er niet alleen prachtig uit, maar helpt u ook een handje in de keuken. De houten snijplank set is een ideaal relatiegeschenk voor elk horeca bedrijf. Om de keuken zo schoon mogelijk te houden  is een snijplank van grote waarde. Met het design van deze houten snijplank set zal uw bedrijf de aandacht niet ontglippen. De snijplank set van hout is voor elke keukenliefhebber een uitermate geschikt relatiegeschenk.

Wij kunnen de houten snijplank set graveren met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. De gegraveerde snijplank set van hout zal de maatschappij niet ontgaan waardoor uw bedrijf gezien en herkend zal worden. Het vooruitzicht van uw bedrijf ziet er met de gegraveerde snijplankset van hout beter uit dan tevoren. Wij van www.houten-relatiegeschenken.com bieden de beste houten relatiegeschenken voor een eerlijke prijs. Elk houten relatiegeschenk is net als de houten snijplank set te bedrukken of graveren met uw promotietekst.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Snijplank Set van Hout? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01