Schatkist

\"\"

De schatkist is een geweldig relatiegeschenk voor iedereen boven de 18 jaar. Met de schatkist kunt u een heerlijke fles wijn beschermen en versieren voor het weggeven. De schatkist is een geschenkverpakking dat erg populair is bij bedrijven in de horeca. De schatkist biedt ruimte aan 1 wijnfles en is een ideaal relatiegeschenk voor de klant of het personeel.

Reclame maken met een schatkist, waarom niet? Wij bedrukken de houten schatkist met uw promotietekst naar keuze. Ook de naam, slogan of het logo van uw bedrijf kan op de houten schatkist bedrukt worden. De bedrukte schatkist van hout zal uw bedrijf van zijn beste kant laten zien. Met de bedrutke houten schatkist zal uw naamsbekendheid gegarandeerd stijgen. Laat deze kans dus niet vliegen en bestel hier op www.houten-relatiegeschenken.com uw passende houten relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Schatkist? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01