Regenton van Eikenhout

\"\"

De regenton van eikenhout is een uniek product met een inhoud van 225 liter. Ook is de regenton van eikenhout uitgerust met een waterpomp van gietijzer. Welke inhoud er in de regenton van eikenhout komt is aan u. U kunt zelf bepalen wat voor inhoud u in de eikenhouten regenton stopt. De regenton van eikenhout is een prachtig relatiegeschenk dat vooral decoratief prachtig staat in uw tuin of in restaurants. Voor tuinbedrijven of restaurants is de eikenhouten regenton een passend relatiegschenk.

De eikenhouten regenton kan gepersonaliseerd worden met uw gewenste bedrukking. Uw bedrijfskenmerken bedrukken wij zichtbaar op de regenton van eikenhout. De bedrukte eikenhouten regenton zal de naamsbekendheid van uw bedrijf sterk doen stijgen. De bedrukte eikenhouten regenton zal uw klanten of personeel zeker niet ontgaan. Wij van www.houten-relatiegeschenken.nl bieden u een ruim assortiment aan houten relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Regenton van Eikenhout? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01