Puzzel van Hout

\"\"

Deze puzzel van hout is erg leuk voor kinderopvangcentra om weg te geven aan de klant of het personeel. De klanten hebben kinderen en daarvoor is de houten puzzel uitermate geschikt. De puzzel van hout heeft een vorm van de beer Willi. Wilt u iemand verrassen? Dan is de puzzel van hout een geweldig relatiegeschenk om weg te geven.

De houten puzzel beer Willi is niet alleen leuk om weg te geven, maar kan uw bedrijf optimaal promoten. Laat beer Willi van de houten puzzel bedrukken met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf en u maakt al reclame voor uw bedrijf bij het weggeven van de houten puzzel. Na het weggeven van de bedrukte houten puzzel hoeft u niets meer te doen om reclame te maken.

Wilt u een groter publiek bereiken? Bestel dan hier op www.houten-relatiegeschenken.com uw passende houten relatiegeschenk en maak reclame voor uw bedrijf.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Puzzel van Hout? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01