Massageroller van Hout

\"\"

Houten Massageroller
DU30

De houten massageroller uit ons assortiment staat garant voor puur genot. Met de massageroller kunt u uw stijve spieren optimaal los maken wat zorgt voor een fijnere werkdag. De massageroller van hout bestaat uit twee handvaten met een geribbelde rol in het middel. De houten massagerol is een passend relatiegeschenk voor bedrijven in de sport en zorgsector. Een massagerol van hout biedt iedereen de mogelijkheid om het eigen lichaam soepel en ontspannen te houden.

De houten massagerol kunnen wij graveren met uw promotietekst. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf plaatsen wij naar uw keuze op de houten massagerol. De gegraveerde massagerol heeft niet alleen een unieke functie, maar is tegelijkertijd een prachtig promotiemiddel voor uw bedrijf. Laat uw bedrijf zien met de gegraveerde houten massagerol van www.houten-relatiegeschenken.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Massageroller van Hout? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01