Kruiwagen van Hout

\"\"

De houten kruiwagen is een erg leuk relatiegeschenk dat in elke tuin past. De kruiwagen van hout ziet er niet alleen antiek prachtig uit, maar kan ook gebruikt worden als bloembak. De houten kruiwagen kan als decoratie dienen, maar ook als functioneel middel. De houten kruiwagen is voor tuinbedrijven het ideale relatiegeschenk om aan de klant of het personeel weg te geven.

De kruiwagen van hout kan decoratief gebruikt worden. Daarom kan de houten kruiwagen ideaal als promotiemiddel dienen. Wij bedrukken uw bedrijfsnaam, slogan of logo op de kruiwagen van hout. De bedrukte houten kruiwagen zal uw naamsbekendheid sterk doen groeien. Met de bedrukte kruiwagen van hout zal uw bedrijf makkelijk herkend worden.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op onze website www.houten-relatiegeschenken.nl of neem contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Kruiwagen van Hout? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01