Houten Wijnkist

\"\"

Houten Wijnkist
DS38

Een houten wijnkist of wijndoos is niet puur voor bescherming van de wijnfles. Ook het uiterlijk van de wijnkist is geschikt voor een relatiegeschenk. Wijflessen of wijnflessen in wijnkisten zijn relatiegeschenken voor speciale relaties. Een wijnkist van hout geeft een wijnfles een exclusieve uitstraling. In het jaar 2013 zijn exclusieve relatiegeschenken de populairste relatiegeschenken. Onze houten wijnkist 2013 is nu al erg populair als relatiegeschenk. Bestel hier snel en gemakkelijk uw passende houten wijnkist. De wijnkisten zijn te verkrijgen met 1 vak, 2 vakken of 3 vakken.

De houten wijnkisten zijn te bedrukken of graveren met uw promotietekst of logo. Wij plaatsen uw bedrijfsnaam, slogan of logo zichtbaar op de bank houten wijndoos. U kunt hier uw gegraveerde houten wijnkist online bestellen voor een eerlijke prijs. Wij van www.houten-relatiegeschenken.com bieden de beste houten relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten Wijnkist? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01