Houten Wijnbalans

 

Wijnbalans
DU29

Zoekt u een uniek relatiegeschenk? Dan is de wijnbalans van hout een passend geschenk voor u. De wijnbalans laat haar kunst zien door gebruik te maken van de zwaartekracht. Door een fles wijn in de wijnhouder te steken komt het evenwichtspel tot stand. De houten wijnbalans is een zeer leuk relatiegeschenk voor de wijn industrie. Laat uw bedrijf van zijn beste kant zien met de houten wijnbalans als relatiegeschenk.

De houten wijnbalans geeft een perfect beeld van de gezondheid van uw bedrijf. Met de houten wijnhouder als relatiegeschenk blijft uw bedrijf zeker in balans. Wij kunnen uw bedrijfskenmerken graveren in de houten wijnbalans. Een uniek geschenk dat uw bedrijf vertegenwoordigd is meer dan alleen een voorwerp. De gegraveerde wijnbalans zal als promotiemiddel uw naamsbekendheid optimaal doen stijgen. Denk nu aan de toekomst van uw bedrijf met de gegraveerde houten wijnbalans van www.houten-relatiegeschenken.com als relatiegeschenk.
 

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten Wijnbalans? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01