Houten wasknijpers

\"Wasknijpers\"

Een houten wasknijper is zeer geschikt voor kantoren. U kunt memoberichtjes overal aan vast maken zodat u ze zeker niet vergeet. Houten wasknijpers zijn uiterst geschikt als een relatiegeschenk of een give-away op beurzen en evenementen.

Veel mensen die op kantoor werken zullen houten wasknijpers waarderen omdat ze mooi zijn en gemakkelijk te gebruiken. U kunt als bedrijf de houten wasknijper laten bedrukken met uw bedrijfslogan, naam of logo om zo u naamsbekendheid te verbreden. Op www.houten-relatiegeschenken.com vind je meerdere soorten houten wasknijpers die allemaal te bedrukken zijn en allemaal zeer geschikt zijn als promotioneel relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten wasknijpers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01