Houten Theekisten

\"\"

Houten Theekisten
DS43

Houten theekisten maken het drinken van thee nog specialer. Een blank houten theekist is uitgerust met verschillende vakken voor theezakjes. De theekisten van hout zijn van de buitenkant gekleurd met een warme rode, bruine of blauwe lak. Een presentatie theekist kan gevuld worden met verschillende hoeveelheden theezakjes. Een theedoos kan kant en klaar geleverd worden met theezakjes. De theekisten van hout zijn te verkrijgen met 1 vakje, 2 vaks, 3 vaks, 4 vaks, 6 vaks, 8 vaks, 9 vaks en 12 vaks. Een houten theekist is een perfect relatiegeschenk voor restaurants, eetcafés, kroegen en andere horecagelegenheden.

De houten theekisten zijn te personaliseren met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Uw bedrijfskenmerken bedrukken of graveren wij op de houten theekist. Uw bedrijf zal gezien en herkend worden wanneer het onder de ogen komt van een groot publiek. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal daarmee sterk stijgen. De gegraveerde theekist van hout is een ideaal promotiemiddel in de horeca sector. Wij van www.houten-relatiegeschenken.com bieden u de keuze uit de beste houten relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten Theekisten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01