Houten Spatel

\"\"

Houten Spatel
DK04

Een houten spatel is voor elke kook liefhebber een werelds geschenk. Met een spatel van hout kunt u uw kokende voedselwaren probleemloos omdraaien. De houten spatel zorgt voor hygiëne in de keuken. Restaurants geven wel eens relatiegeschenken weg aan vaste klanten of personeel. De houten spatel is een geweldig relatiegeschenk om aan de vaste klanten of uw personeel weg te geven.

De houten spatel is te graveren met de bedrijfskenmerken van uw bedrijf. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf graveren wij in uw houten spatel. De gegraveerde spatel van hout valt erg op waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf sterk zal stijgen. de gegraveerde houten spatel is voor elke keuken een prachtig relatiegeschenk. Wij van www.houten-relatiegeschenken.com bieden onze klanten de beste houten relatiegeschenken voor een eerlijke prijs.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten Spatel? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01