Houten Servethouder

\"\"

Houten Servethouder
DK32

De houten servethouder is een geweldig relatiegeschenk. De houten servethouder is niet alleen prachtig om te zien, maar het heeft ook een zeer nuttige functie. De servethouder van hout houdt uw servet netjes opgerold en kan direct op tafel geplaatst worden. De houten servethouder is erg populair bij restaurants en eetcafés. Een servethouder van hout is het perfecte relatiegeschenk voor horeca bedrijven.

De houten servethouder is te graveren met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. Uw promotietekst plaatsen wij zichtbaar op de prachtige houten servethouder. Bij horeca gelegenheden komen veel mensen samen. Uw bedrijfskenmerken zullen dan ook door velen gezien worden door de gegraveerde servethouder van hout. Wij van www.houten-relatiegeschenken.com bieden u de mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van een groot publiek.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten Servethouder? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01