Houten pollepels

 

Dagelijks worden er vele lepels gebruikt bij maaltijden koken. Houten pollepels gaan lang mee en zijn duurzame promotionele artikelen. De houten pollepels zijn ideaal voor in de horeca vanwege het mooie design. Houten lepels kunnen dienen als een origineel en leuk relatiegeschenk.

Houten pollepels kunnen worden bedrukt met de naam, slogan of het logo van uw bedrijf. U kunt ook een promotionele boodschap bedrukken op de houten lepels. Door de bedrukte houten pollepels met uw bedrijf en/of logo weg te geven als relatiegeschenk kunt u meer naamsbekendheid krijgen in de horeca en andere ondernemingen. De houten lepels zijn te bestellen op www.houten-relatiegeschenken.com.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten pollepels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01