Houten Peper en Zoutstel

\"\"

Houten peper en zoutstel
DK34

Een houten peper en zoutstel is niet zomaar een geschenk. De houten peper en zoutstel kunt u op verschillende manieren gebruiken. Een peper en zoutstel van hout als decoratie, promotiemiddel of gewoon als houten peper en zoutstel. Wij van www.houten-relatiegeschenken.com kiezen voor functionaliteit maar ook voor design. Het stijlvolle ontwerp van de houten peper en zoutstel is optimaal te combineren met de unieke werking van het relatiegeschenk. Voor elk restaurant, eetcafé of andere eetgelegenheid is de houten peper en zoutstel uitermate geschikt als relatiegeschenk.

Het peper en zoutstel van hout is te graveren met uw promotietekst. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf plaatsen wij zichtbaar op het houten peper en zoutstel. Bij gebruikt van het peper en zoutstel zal uw promotietekst meteen opvallen. Uw bedrijfskenmerken komen met het gegraveerde peper en zoutstel onder de ogen van een groot publiek. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal sterk stijgen. Denk ook aan de toekomst van uw bedrijf, en geef het houten peper en zoutstel weg als relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten Peper en Zoutstel? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01