Houten Pennen

Alle houten pennen zien er geweldig uit. De warme uitstraling van het hout zorgt ervoor dat de houten pennen er prachtig uitzien. Ook zijn alle pennen uiterst duurzaam omdat ze gemaakt zijn van FSH hout of bamboe. Het hout waarvan de pennen gemaakt zijn is gekapt uit goed beheerde bossen. Hierdoor zijn de houten pennen niet alleen prachtige relatiegeschenken  maar ook erg milieuvriendelijk. Houten pennen zijn ideale relatiegeschenken voor mensen die op kantoor werken.

Houten pennen kunnen wij bedrukken met uw bedrijfskenmerken. Wij plaatsen de naam, slogan of het logo van uw bedrijf op de houten pen. Uw naamsbekendheid zal sterk stijgen met de bedrukte houten pennen als relatiegeschenken. Zowel de zakelijke als de persoonlijke relatie kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken. De bedrukte houten pen als relatiegeschenk is optimaal geschikt om uw relaties te verassen.

Wilt u uw eigen bedrukte houten pen als relatiegeschenk weggeven? bestel ze dan nu op www.houten-relatiegeschenken.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten Pennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01