Houten Notenkrakers


Een houten notenkraker is een prachtig relatiegeschenk voor elke noten liefhebber. De houten notenkraker maakt gebruik van de druk die er ontstaat wanneer de schroef aangedraaid wordt. De houten notenkraker ziet er prachtig uit en is uitermate geschikt als relatiegeschenk. De houten notenkraker uit ons assortiment heeft niet alleen een prachtig uiterlijk, maar werkt ook nog zeer functioneel. De notenkraker van hout is in elk huishouden een zeer populair product dat zonder enige moeite uw heerlijke noten doet kraken.

De houten notenkraker is te graveren met uw persoonlijke boodschap. Uw bedrijfskenmerken zoals de naam, slogan of het logo van uw bedrijf graveren wij in uw houten notenkraker. Een prachtig relatiegeschenk met een nuttige functie en een promotiemiddel voor uw bedrijf. De gegraveerde notenkraker van hout zal uw naamsbekendheid doen stijgen waardoor ook nieuwe klanten zich zullen melden. Met de gegraveerde houten notenkraker van www.houten-relatiegeschenken.com hebt u een geweldig relatiegeschenk voor al uw zakelijke relaties.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten Notenkrakers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01