Houten Klembord

\"\"

Houten Klembord
DB41

Uw A4-tjes altijd netjes op orde? Het houten klembord maakt het makkelijk. Met de knijper kunt u al uw A4 documenten vastklemmen aan het houten klembord. Kantoor artikelen zijn ideale hulpmiddelen voor het werken. Het klembord van hout maakt het mogelijk om uw bureau op kantoor netjes te houden zonder losse A4 papieren. De eerste stap naar een schoon bureau is niet moeilijk. Het houten klembord is uitermate geschikt als relatiegeschenk voor bedrijven met werknemers die op kantoor werken. Verras uw belangrijke relaties met het houten klembord relatiegeschenk.

Bedrukken of graveren? Wij graveren de naam, slogan of het logo van uw bedrijf op de klem van het houten klembord. Uw bedrijfskenmerken zullen sterk opvallen en de klant niet ontgaan. Wij graveren uw promotietekst goed zichtbaar op het klembord van hout. Met het gegraveerde houten klembord hebt u een prachtig relatiegeschenk voorhanden. Wij van www.houten-relatiegeschenken.com staan altijd open voor vragen of opmerkingen over onze houten relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten Klembord? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01