Houten Geschenken

Houten geschenken zijn allemaal prachtige geschenken om weg te geven. Voor iedereen is er een passend houten geschenk te vinden. Wij bieden u de beste houten geschenken voor een eerlijke prijs. De houten geschenken zijn ideale relatiegeschenken voor mensen die van de natuur houden. De houten geschenken zijn zeer milieuvriendelijk doordat het hout is gekapt uit goed beheerde bossen of de geschenken zijn gemaakt van bamboe.

De houten geschenken zijn per stuk te bedrukken met uw promotietekst. Wij bedrukken de naam, slogan of het logo van uw bedrijf op de houten geschenken. De bedrukte geschenken van hout zijn leuke producten om weg te geven aan de zakelijke en persoonlijke relatie. Houten geschenken zijn vindbaar op www.houten-relatiegeschenken.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten Geschenken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01