Houten gadgets

\"Houten

Aantrekkelijke, leuke en opvallende speeltjes. Ik heb het over houten gadgets. Door de wijzen waarop de houten gadgets worden gepresenteerd lijkt het voor de consument leuk om aan te schaffen. Door de slimme ontwerpen van de gadgets ook wel hebbedingen genoemd zijn het eyecatchers voor vele mensen. Een houten gadget gaat door het materiaal lang mee en kan tegen een stootje. Daarnaast is hout ook mooi om te zien waardoor gadgets niet alleen leuk zijn maar ook nog eens mooi om neer te zetten op uw bureau. U kunt uw relaties onderhouden doormiddel van de houten gadgets. Alle houten gadgets zijn namelijk geschikt als relatiegeschenk. 

U kunt de houten gadgets bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam. Zo creëert u uw eigen unieke relatiegeschenk. Zo krijgen uw relaties een origineel, leuk en mooie houten gadget waar ze maar al te graag naar kijken of mee spelen. De houten gadgets vind u op www.houten-relatiegeschenken.com.  

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten gadgets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01