Houten dobbelstenen

Houten dobbelstenen worden gebruikt bij verschillende soorten spelletjes. Zo zijn er dobbelstenen die op iedere kant een afbeelding hebben of op iedere kant een cijfer hebben. Er zijn veel verschillende soorten dobbelstenen te verkrijgen. Een dobbelsteen is licht, klein en compact wat het gemakkelijk maakt om ze overal mee heen te nemen. Een dobbelsteen kan onderdeel zijn van een bordspel maar kan ook geschikt zijn als promotioneel item.

Een dobbelsteen ofwel een teerling kan bedrukt worden op alle zes de kanten met uw bedrijfslogo, slogan of een andere tekst. Of u ze nou bedrukt wilt hebben of onbedrukt houten relatiegeschenken heeft ze allemaal. Een dobbelsteen is een ideaal relatiegeschenk voor gezinnen en spelliefhebbers. Ze zijn makkelijk uit te delen en u kunt ze zelf ook gebruiken.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Houten dobbelstenen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01