Heftruck van Hout

\"\"

Houten Heftruck
Artikelnummer: 9685000

De houten heftruck is niet zomaar speelgoed. De vorkheftruck van hout heeft een prachtig design en kan gebruikt worden als bureauaccessoire. De heftruck van hout is online snel en veilig te bestellen. In 2013 is houten speelgoed zeer populair. De houten heftruck is een voorloper van al het andere houten speelgoed. De houten heftruck is een ideaal relatiegeschenk voor bedrijven in de bouwsector.

De houten heftruck is te bedrukken met uw persoonlijke promotietekst. De naam, slogan of het logo van uw bedrijf bedrukken wij op de heftruck van hout. Uw bedrijfskenmerken zullen met de bedrukte houten vorkheftruck sterk opvallen waardoor uw bedrijf onder de aandacht blijft. Verras uw klanten of personeel met de bedrukte houten heftruck als relatiegeschenk. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd op onze website www.houten-relatiegeschenken.com terecht.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Heftruck van Hout? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01